Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Tips på Julklappsköp

Tips på Julklappsköp
Julen är närmare än du tror och det betyder att det är dags att börja tänka på att handla julklappar. Det är aldrig för tidigt att planera den perfekta julklappen. Och även om några av oss inte har några problem med att komma på unika julklappar, handlar det för andra mycket om att skriva julklappslistor (och att bocka av listorna), huvudvärk och massor av resor till köpcentrat …allt detta leder till en tomthänt, frustrerad shoppare.
Vare sig du söker de perfekta julklappstipsen till kvinnor eller till män, att komma på julklappen som är helt rätt kräver lite tankearbete. Men, obeslutsamma shoppare, orroa dig inte, här kommer några fantastiska tips när det gäller att hitta den bästa julklappen. Julklappstips och vägledning i är vad som behövs och det första du bör göra är att få lite tips, lite vägledning i att söka efter speciella julklappar.

Här är några fantastiska förslag att ha i åtanke

Tänk på vad personen gillar att göra. Gillar personen att måla? Då kanske det behövs lite nytt konstmaterial. Om en kvinna verkligen gillar smycken, köp ett personligt smycke som betyder någonting särskilt. Köp generalla julklappar men inte allmänna. Ha sådant som relationsstatus, kön och ålder i åtanke.
Om allt annat misslyckas, kan ett presentkort till en persons favoritnätbutik göra underverk. Ja, ett presentkort kan tyckas vara en sistaminuten-klapp, men om du har en generell idé om vad en person gillar och inte nödvändigtvis vad personen specifikt gillar, fungerar det jättebra. Om någon till exempel tycker om att läsa men du inte vet vilken typ av böcker du ska köpa, kan ett presentkort till en bokhandel vara en lysande julklapp!

Speciella julklappar till en speciell person

Vissa julklappar ska vara speciella – de blir mycket mer meningsfulla än någonting allmänt och de kommer utan tvekan att göra ett varaktigt intryck. Om du handlar till din fru, din flickvän eller en annan person som har en särskild plats i ditt hjärta, kan infinitysmycken vara en mycket bra idé. Vackra ringar, halsband och armband – antingen enkla eller personliga med initialer, namn eller månadsstenar kommer att uppskattas.
Mammor älskar också infinitysmycken, men vår enastående kollektion av mammasmycken slutar inte där – du hittar ljuvliga familjeträd, berlocker, ryska ringhalsband och många andra smycken som passar mammas smak och värmer hennes hjärta.
Vad ska man ge en person som har allt? Antingen det är mamma, din syster, din bästa vän eller en annan kvinna i ditt liv, är stapelbara ringar en unik accessoar som helt säkert kommer att imponera.

Enkelhet och bekvämlighet

Snabba leveranstider. Om du är en obeslutsam shoppare, är det troligt att du köper en julklapp i sista minuten. Därför vill du söka efter webbplatser som erbjuder snabbleveranser. Du får kanske betala lite extra, men om webbplatserna garanterar att du får leveransen före jul, är det värt att betala för det och få sinnesro.
Slutligen, du vill hitta en nätbutik som gör det enkelt att beställa från. Det sista du vill är att söka igenom mängder av sidor bara för att komma till artikeln du vill ha. Högst troligt kommer du att sluta försöka göra en beställning och så vara tillbaka på ruta ett med att hitta en julklapp. Leta efter en webbplats som det är lätt att söka genom, har ett stort utbud att välja bland (men inte för stort så att du tappar bort dig bland alla sidor och blir ännu mer obeslutsam), och där det är bekvämt att göra en beställning. Målet är att hjälpa dig hitta de bästa julklapparna, så att du inte har panik den 24 december som alla andra.

Ta nu ett djupt andetag, slappna av och känn dig trygg med att du hittar de bästa julklapparna som finns. Försöker du fortfarande komma på vad du ska köpa? Gå genast till MittNamnHalsband för ett unikt sortiment av personliga smycken, inklusive namnhalsband! Skynda dig dit idag, det spelar ingen roll om du söker julklappar till kvinnor, män, familjemedlemmar, vänner och din älskade!

Läsning spets
Augusti månadenssten - Peridot
Augusti månadenssten - Peridot

Har du hört talas om Peridot?

September månadssten - Safir
September månadssten - Safir

September månadssten är en vacker blå sten som kallas Safir.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.