Fräscha Upp Din Julinredning

Fräscha Upp Din Julinredning
Det är årets underbaraste tid. Julen närmar sig snabbt och det finns gått om tid att förbereda. Pynta alla rum i ditt hem så att det blir det finaste hemmet i kvarteret. Använd dessa idéer till ditt hem som helt säkert kommer att få igång alla i julstämningen. Förbättra dina julfärdigheter genom att börja dekorera!
Skapa julstämmning

1. Skapa julstämmning

Begränsa inte dekorationen med bara en klassisk julgran och julkrans. Sprid julglädjen till vardagsrummet och din uteplats (om du bor i ett varmt klimat) och skapa en varm julatmosfär. Skapa en mysig atmosfär där du kan gosa in dig med en filt och varm choklad. Dekorera med bekväma kuddar och täcken. Låt din julgran få en central plats med strålande ljus och lägg till grön dekoration runt om granen. Häng julkransen ovanför den öppna spisen och gör en miniatyr bar och lägg till

Gör en Entrée

2. Gör en Entrée

Gör en ingång som kommer att bli ihågkommen. Välkomna dina gäster med en storslagen dekoration vid din ytterdörr och veranda genom att dekorera entrén med eukalyptus, julstjärnor eller magnolia. Håll dig till rött och grönt och lägg till guld eller silver detaljer. Häng en pampig julkrans på dörren. Spraya kottar och löv med en metallisk guld och silverfärg för en större juleffekt. Du kommer inte bara vara väldigt angelägen av att komma hem varje dag, du kommer att få dina gäster att känna sig en del av en julsaga.

Dekorera Dina Julklappar

3. Dekorera Dina Julklappar

Utsmycka dina julklappar så att de blir en del av julprydnaden. Slå in dina egna julklappar så att de passar in i din julinredning. Vi rekommenderar att välja minst två olika omslagspapper med olika texturer och tre till fyra olika sorters band. Genom att experimentera med olika texturer så kommer blicken att dras till utrymmet under granen. Lägg till olika juldetaljer såsom snöflingor, järnek och små prydnader.

4. Skapa en Mittpunkt

Skapa ett bordsarrangemang till Julmåltiden. Håll det elegant och formellt genom att dekorera med romantiska julfärger – rött och grönt med silver och guld detaljer. Välj exempelvis rosor, bär och vasar i en metallisk färg. Tänd många stearinljus som kommer att lysa upp hela julprydnaden. Välj dock inte stearinljus med för mycket lukt så att de inte dominerar lukten av julmåltiden.

5. Ett Ornament till Alla

Det bästa sättet att dekorera julgranen är genom att lägga till familjeminnen. Gör det meningsfullt och eftertänksamt. Gör dina prydnader personliga denna julen. Håll dig till prydnaderna som har samlats inom din familj i åratal. Personlig julgransdekoration med snöflinga och gravyr låter dig dekorera din julgran med ett speciellt familjeminne. När du dekorerar med prydnader som bär på ett kärt minne så skapar du en personlig stämning som andra prydnader inte kan åstadkomma! Din julgran kommer vara fylld med unika prydnader som berättar en berättelse och skapar ett intressant samtalsämne bland familjen och vännerna.

6. DIY Strumpor

Hoppa över de överdådiga strumporna detta året för att istället göra dina egna (vilket kan vara en perfekt sysselsättning med dina barn). Transformera din öppna spis till en vacker julprydnad. Åk till närmaste hobbybutik och låt fantasin flöda! Välj tyg i fleece eller fuskpäls för en klassisk julstrumpa eller välj ett tyg från en gammal tröja för en lantlig och gammaldags julinspiration. Det spelar ingen roll vad du väljer då handgjorda julstrumpor alltid är uppskattade. Glöm inte att lägga till namnen på varje familjemedlem med personliga namnband.

7. Personlig Present

Matcha dina utsmyckade julklappar med personliga gåvor. Personliga gåvor är alltid mer uppskattat av mottagaren. Ge en familjemedlem eller en nära vän ett familjesmycke, namnarmband eller namnhalsband som t.ex. Bangle Armband med Hjärt Berlocker i Silver eller Mammasmycke i 18k Guldpläterat Sterling Silver m. Barn-berlock så att de kan bära deras älsklingar var de än är genom att gravera in deras namn. Till mannen i ditt liv så kan du välja Herr Armband Med Små Anpassade Berlocker i Silver som du kan hitta i kollektionen för herrsmycken och som också kan bli personliga!

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.Copyright © 2009-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.