5 Sätt att Förnya Ditt Julpynt

5 Sätt att Förnya Ditt Julpynt
Nu är julen i antågande och många av oss börjar ta fram alla lådor med julpynt. Innan du sitter i en dimma av dammiga lådor och mängder av udda pynt, läs våra 5 tips för att förnya ditt julpynt.

Personligt julpynt

Det är säsongen när man ger bort och får julklappar men vem säger att vi inte ska se till att alla vet exakt var denna julklappstradition kommer ifrån? Att dekorera ditt hem med personligt julpynt är ett fantastiskt sätt att lägga till din speciella touch till julstämningen. Skapa en namnbricka med ditt familjenamn och ett enkelt meddelande som till exempel “God jul från familjen Johansson” det kommer utan tvekan att sprida den varma familjejulstämningen! Detsamma kan sägas om ditt julgranspynt som enkelt kan göras personligt med en initial eller ett familjemonogram för en speciell touch.

Det är en gör-det-själv-jul

Vi vet att du just borstat av dammet från dina händer men vi ska ändå be dig smutsa ner dem igen. Det finns ingen bättre känsla än att luta sig tillbaka på julafton och veta att du bokstavligen lagt din egen speciella touch till julpyntet. Våra bästa gör-det-själv-projekt är enkla julgranar av prydnadspapper som är lätta att använda som bordsuppsats eller på spiselkransen. Det är ett fantastiskt exempel på när gammalt möter nytt, återanvänd mycket av det överblivna glittret, skapa kitschdekorationer och sporadisk belysning för att ge ditt pappersträd en vintagekänsla.

Välj en naturlig jul med din belysning

Vi vet alla att du älskar lampor i flera färger som vi har använt sedan Edison uppfann den kommersiella glödlampan. I år säger vi att det inte skadar att vara lite återhållsam. Jo, vi vill fortfarande att du sprider julstämning men denna gång vill vi att du sprider den med neutrala färger. Tänk att du vill hylla de naturliga bruna och offwhite-tonerna kombinerat med inslag av metalliskt guld och beige och skapa ditt helt egna julparadis. För den perfekta stämningsbelysningen vill vi också använda stearinljus på ett tryggt och säkert sätt vilket betyder på behörigt avstånd från julgranen!

Få julens dofter

Vi vill att människor ska gå in i ditt julpyntade hem och känna att de bokstavligen omsluts av hela din julstämning. Det bästa sättet att göra det på är att kittla deras luktsinne. I samklang med att återföra naturen till julen älskar vi att använda clementiner fyllda med kryddnejlika. Gör bara hål i clementinskalet och tryck i en kryddnejliga i varje hål. Var kreativ och skapa mönster, ta chansen att anamma idén med en personlig jul genom att sätta i kryddnejlikorna i form av en monogramdekoration. Placera clementinen i bokhyllan, på spiselkransen eller nära entrén till ditt hem så att fläkten av jul slår emot alla som går in genom entrédörren.

Julklappar

Det är inget som säger att dina julklappar inte kan vara en del av ditt julpynt. Även om julklappar traditionellt ligger under granen kan du också hitta ett sätt att skapa små julklappar som del av juldekorationerna för varje familjemedlem eller varje gäst. Personliga smycken till jul är inte bara den perfekta minnessaken utan också ett fantastiskt sätt att hylla varje speciell person i ditt liv. Med ett enkelt infinityhalsband virat runt en särskild bordsdekoration eller namnhalsband som sticker ut från en strumpa, kan detta vara det mest subtila inslaget med störst verkan.

Om var och en av dina gäster får en julklapp som ligger under granen kan du definitivt ta temat med personliga julklappar ända till julklappsasken! Med sortiment av mammaringar, namnarmband och mycket mer… en juklapp som verkligen är unik för dina gäster som t.ex. personliga smycken blir julen säkerligen en jul att minnas!

 

Julen inträffar en gång om året och varje år har vi chansen att utforska nya och underbara sätt att fira och sprida julglädje. Även om vi fortfarande känner varmt för traditioner älskar vi också idén med att tillföra en modern touch och skimmer till jul- och nyårshelgen.

 
Läsning spets
Tips på Julklappsköp
Tips på Julklappsköp

Julen är närmare än du tror och det betyder att det är dags att börja tänka på att handla julklappar. Det är aldrig för tidigt att planera den perfekta julklappen.

Det är jul! Så varför personliga smycken?
Det är jul! Så varför personliga smycken?

Det är ingen hemlighet att när julen närmar sig gör känslan av fest och glädje det också, men för några av oss kommer också ångest inför det vanliga dilemmat.
Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.