Gratis Presentinslagning

Package_Banner_DT

Ni Skapar Minnen, Vi Fångar Dem i Smycken

Våra smycken är skapade för alla presenttillfällen. Från Mors Dag till Jul till "bara för att". Hos Mitt Namnhalsband hittar du den perfekta presenten till vem som helst. Vårt mål är att föreviga oförglömliga ögonblick till människor runt om i världen genom personliga smycken som talar för sig själva. Vartenda ett av våra smycken finns tillgängliga i olika ädla material och ädelstenar i hög kvalitet och är handgjorda och inslagna för hand från hjärtat.
Package_img1_DT

Gratis Presentinslagning

När du har gjort din beställning så kommer ditt personaliserade smycke slås in i vår signatur presentask eller påse som är helt gratis. Hur den slås in bestäms av vår designer som ser vad som passar bäst med ditt smycke. Sen levereras den med ett leende direkt till din dörr! Våra påsar och askar är skapade för att skydda dina smycken och för att bibehålla de lika vackra och skimrande som den dagen du köpte de. Vi älskar att nå ut till våra kunder på ett mer personligt plan; varje smycke är inslaget med kärlek.

Den Lyxigare Presentinslagningen

Vi tycker om att överträffa oss själva när det kommer till presentinslagning. Att öppna ditt packet ska kännas som att öppna en present till dig själv. För att få en extra speciell presentinslagning till din unika present till din älskling så erbjuder vi ett val av en Lyxigare Presentinslagning. Detta unika valet inkluderar en presentask (olika storlekar beroende på sitt smycke), presentpåse och ett gratulationskort där du kan lägga till ett helt personligt meddelande för 49 kr. Våra askar är skapade för att skydda ditt smycke och hålla dem säkra och skimrande.
Package_img2_DTCopyright © 2007-2020 Mitt NamnHalsband Alla rättigheter reserverade.