COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Gratis Presentinslagning

Package_Banner_DT

Ni Skapar Minnen, Vi Fångar Dem i Smycken

Våra smycken är skapade för alla presenttillfällen. Från Mors Dag till Jul till "bara för att". Hos Mitt Namnhalsband hittar du den perfekta presenten till vem som helst. Vårt mål är att föreviga oförglömliga ögonblick till människor runt om i världen genom personliga smycken som talar för sig själva. Vartenda ett av våra smycken finns tillgängliga i olika ädla material och ädelstenar i hög kvalitet och är handgjorda och inslagna för hand från hjärtat.
Package_img1_DT

Gratis Presentinslagning

När du har gjort din beställning så kommer ditt personaliserade smycke slås in i vår signatur presentask eller påse som är helt gratis. Hur den slås in bestäms av vår designer som ser vad som passar bäst med ditt smycke. Sen levereras den med ett leende direkt till din dörr! Våra påsar och askar är skapade för att skydda dina smycken och för att bibehålla de lika vackra och skimrande som den dagen du köpte de. Vi älskar att nå ut till våra kunder på ett mer personligt plan; varje smycke är inslaget med kärlek.

Den Lyxigare Presentinslagningen

Vi tycker om att överträffa oss själva när det kommer till presentinslagning. Att öppna ditt packet ska kännas som att öppna en present till dig själv. För att få en extra speciell presentinslagning till din unika present till din älskling så erbjuder vi ett val av en Lyxigare Presentinslagning. Detta unika valet inkluderar en presentask (olika storlekar beroende på sitt smycke), presentpåse och ett gratulationskort där du kan lägga till ett helt personligt meddelande för 49 kr. Våra askar är skapade för att skydda ditt smycke och hålla dem säkra och skimrande.
Package_img2_DTCopyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.