COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Ringstorlek: vår kompletta guide

Ringstorlek
Fingrar kommer i alla möjliga storlekar såsom dina ringar. När du shoppar online så är det viktigt att veta vad din ringstorlek är, så att ditt köp passar dig perfekt. Är du inte säker på din ringstorlek? En kvinnas genomsnittliga ringstorlek är mellan 15.7-17.5, medan mannens genomsnittliga ringstorlek är mellan 18-20. Så istället för att gå till en juvelerare för att hitta din storlek så kan Mitt Namn Halsbands lättförståeliga guide tillämpas hemma för att hjälpa dig att hitta din perfekta storlek!


Total tid för detta: 2 Minuter

Organisera nödvändiga verktyg i förväg:
Sax
Linjal
Papper
Penna
Förberedelse

Steg 1: Förberedelse


Organisera redskapen som behövs i förhand: en sax, en linjal, en bit papper och en penna. Innan du mäter ditt finger så måste du tänka på följande punkter:
  • Mät ditt finger i slutet av dagen när det är som störst, i och med att våra fingrar ändrar sin storlek under dagens gång.
  • Mät ditt finger tre till fyra gånger då vädret har en effekt på storleken – ditt finger kan minska och expandera när det är varmt och kallt.
  • Se till så att det finns tillräckligt med plats för din knoge.
Linda Papper

Steg 2: Linda Papper


  • Klipp en bit papper så att storleken blir ca 20 cm lång och 1.3 cm bred. Linda pappret nära din knoge, då det är den tjockaste delen av ditt finger.
  • Se till så att du inte lindar det för tajt för att säkerställa en bekväm storlek.
  • Se till så att du mäter fingret du vill att ringen ska sitta på. Använd en blyertspenna eller bläckpenna för att markera där remsan formar en komplett cirkel och börjar överlappa.
Mät

Steg 3: Mät


Använd din linjal för att mäta kanten av pappret till din markerade linje. Kom ihåg att mäta till millimetern – detta är omkretsen av ditt finger. Skriv in ditt mått på ett separat papper.
Ringstorlek Guide

Steg 4: Ringstorlek Guide


När du har räknat ut ditt mått så är det dags att ta reda på din storlek! Ta fram vår Ringstorlek Guide och Ringstorlek Kalkylator nedan för att hitta din ringstorlek!Vårt proffstips: Om din storlek ligger mellan två storlekar så rekommenderar vi dig att välja den större storleken.
Ringstorlek Guide
Storlek Inre omkrets (mm)
15 46,8
15,5 49,3
16 50,6
16,5 52
17 53,1
17,5 54,4
18 57
18,5 58,3
19 59,5
19,5 60,8
20 62,1
20,5 64,6
21 65,9
21,5 67,2
22 69,7
Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.