Ringstorlek: vår kompletta guide

Ringstorlek
Fingrar kommer i alla möjliga storlekar såsom dina ringar. När du shoppar online så är det viktigt att veta vad din ringstorlek är, så att ditt köp passar dig perfekt. Är du inte säker på din ringstorlek? En kvinnas genomsnittliga ringstorlek är mellan 15.7-17.5, medan mannens genomsnittliga ringstorlek är mellan 18-20. Så istället för att gå till en juvelerare för att hitta din storlek så kan Mitt Namn Halsbands lättförståeliga guide tillämpas hemma för att hjälpa dig att hitta din perfekta storlek!


Total tid för detta: 2 Minuter

Organisera nödvändiga verktyg i förväg:
Sax
Linjal
Papper
Penna
Förberedelse

Steg 1: Förberedelse


Organisera redskapen som behövs i förhand: en sax, en linjal, en bit papper och en penna. Innan du mäter ditt finger så måste du tänka på följande punkter:
  • Mät ditt finger i slutet av dagen när det är som störst, i och med att våra fingrar ändrar sin storlek under dagens gång.
  • Mät ditt finger tre till fyra gånger då vädret har en effekt på storleken – ditt finger kan minska och expandera när det är varmt och kallt.
  • Se till så att det finns tillräckligt med plats för din knoge.
Linda Papper

Steg 2: Linda Papper


  • Klipp en bit papper så att storleken blir ca 20 cm lång och 1.3 cm bred. Linda pappret nära din knoge, då det är den tjockaste delen av ditt finger.
  • Se till så att du inte lindar det för tajt för att säkerställa en bekväm storlek.
  • Se till så att du mäter fingret du vill att ringen ska sitta på. Använd en blyertspenna eller bläckpenna för att markera där remsan formar en komplett cirkel och börjar överlappa.
Mät

Steg 3: Mät


Använd din linjal för att mäta kanten av pappret till din markerade linje. Kom ihåg att mäta till millimetern – detta är omkretsen av ditt finger. Skriv in ditt mått på ett separat papper.
Ringstorlek Guide

Steg 4: Ringstorlek Guide


När du har räknat ut ditt mått så är det dags att ta reda på din storlek! Ta fram vår Ringstorlek Guide och Ringstorlek Kalkylator nedan för att hitta din ringstorlek!Vårt proffstips: Om din storlek ligger mellan två storlekar så rekommenderar vi dig att välja den större storleken.
Ringstorlek Guide
Storlek Inre omkrets (mm)
15 46,8
15,5 49,3
16 50,6
16,5 52
17 53,1
17,5 54,4
18 57
18,5 58,3
19 59,5
19,5 60,8
20 62,1
20,5 64,6
21 65,9
21,5 67,2
22 69,7
Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.Copyright © 2009-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.