Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Trendigt Personliga Smycken!

Under de senaste åren har namn halsband blivit en stor trend som snabbt har utvecklats till en trend av personliga smycken.

Några av våra mest populära stilar är klassiska Carrie Namnhalsbandet, som bärs av Carrie Bradshaw i den populära tv-serien "Sex and the City" och det enormt populära monogram halsbandet.

Men visste du att det finns andra typer av trender inom personliga smycken? Under de senaste mode säsongerna ser vi att gult guld har blivit en stor trend inom smycken samt även som färgval för kläder! Våra populära smycken är prisvärda och med vackert guld plätterat sterling silver ger det en känsla av trend och klass! Guld är definitivt säsongens färg, men hos oss blir du inte ruinerad om du vill ha det bästa och senaste inom personliga smycken!

Bli först med de senaste trenderna genom att kolla in vår Nyhetssida!
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.