Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Personliga halsband i färg – Den nya sommartrenden!

Personliga halsband i färg – Den nya sommartrenden! Skrivet av Emilia Holm

Sommaren är runt hörnet och vad kan vara ett bättre sätt att fira detta på än att krydda upp din grå och vintriga garderob med roliga och ljusa färger?

Ljusa färger är på modet den här säsongen och detta gäller inte bara kläder utan också smycken och andra tillbehör.

Vi har ett stort urval av personliga halsband som kommer i olika färger! Vår färg kollektion har alla typer av nyanser och fantastiska typsnitt som du kan välja mellan för att piffa upp din garderob. Det finns tio olika häftiga och livliga färger som du kan välja mellan.

Ett av våra populära halsband i färg kollektionen är vårt Carrie stil namn halsband. Med denna klassiska stil kan du visa ditt namn, men på ett roligt sätt! En annan av våra mer populära stilar är det färgade monogram halsbandet. Detta är en tydlig variant på den ständigt populära sterling silver monogram halsbandet.

Med alla dessa fantastiskt färgade och personliga halsband att välja mellan, kommer varje sommar dag att bli som en ljus och glad fest!
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.