Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen på kundserv@mittnamnhalsband.se.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

DEN PERFEKTA MORSDAGS PRESENTEN – ETT PERSONLIGT SMYCKE

Den perfekta morsdags presenten
Finns det något bättre sätt att visa din mamma omtanke än med personliga smycken? Våra unika skräddarsydda smycken är den perfekta mors dags present, en gåva hon kommer att uppskatta i många år framöver. Vår Mors dags Kollektion är fylld med ideér till Mors dag, presenter som din mamma säkert kommer att älska.
Klassiskt Namnhalsband

En gåva hon kommer att vårda för evigt

Mammor älskar våra namnhalsband och det är lätt att bestämma vad du vill ha för gravyr, eftersom du bara behöver veta vilket namn du vill ha på det. Vad gäller kedjelängd är det inte heller något problem, meddellängden är 40 cm och vill du ha en lite längre kedja väljer du 45 cm. Kolla in vår Kedjelängdsguide för mer information. Vi har också en stor mängd andra halsband som kan göras personliga med den inskription ni vill ha.

Mammasmycke m. Barn-berlock

Graverade Halsband

Ett graverat halsband kan ges till både mammor eller som en gåva till din fru. Våra smycken är underbara just på grund av den personliga aspekten, det är inte bara ett vanligt smycke. En favorit bland våra Personliga mors smycken är vår Mammasmycke i Sterling Silver m. "Barn"-berlock. Detta smycke er mycket omtyckt eftersom du kan lägga till gravyr med namnen på deras älskningar på de söta barn berlockerna. Mammor älskar att visa upp sina barn speciellt när det kan göras så personligt. Ett graverat halsband med utskuret hjärta är också ett sött smycke som alla mödrar uppskattar.

Familjeträd med månadsstenar Halsband

Familjeträds Smycken

Nyligen har familjeträdshalsband gjort succee bland mödrar över hela världen. De vackra halsbanden kan graveras med familjemedlemmarnas namn, tillsammans med trädet symboliserar de starka band som familjer har. Om du söker efter ett halsband för mödrar med fem barn kommer detta säkerligen att ge glädjetårar i ögonen.

Månadsstenhalsband till Mamma

Andra Typer av Personliga Smycken

Letar du efter andra typer av smycken såsom halsband med bokstav eller ett vackert halsband med månadssten? Mammorna kommer att älska tanken som ligger bakom dessa personliga gåvor! Du kan också välja mellan vårt stora sortiment av hjärthalsband som kommer med eller utan månadsstenar och som kan beställas i silver, guldpläterat eller även i guld! Om du älskar diamanter så kanske du även vill lägga till en för att göra den till en extra speciell present.

Stapelbar namnring med månadssten

Namnringar

Ett annat unikt val är att ge din mamma en personlig ring. En ring är en klassisk present, enkel men så speciell. Om du har din frus eller mammas ringstorlek så kommer du att uppskatta när hon sätter på sig denna unika presenten medan hela hon lyser upp. Att ändra storleken på ringen är helt gratis så om du inte är helt säker på ringstorleken så kan vi alltid justera den till dig.

Ring för tre namn

Lägg till ett monogram

Om mamma har två eller tre barn så kan man alltid ha lite kul med monogrammet på ringen. Om det är två barn så kan du ha det vänstra eller högra initialet som barnens första initial och det mellersta initialet kan vara familjens efternamn! Om det är tre barn så kan du ha vardera barns tre första namn inlagt i ringen. Om du har svårt att ta reda på mammas ringstorlek, kolla då in vår guide för att på ett hemligt sätt ta reda på hennes ringstorlek.

Infinity Armband

Skräddarsytt bara för dig

Alla våra smycken är 100% skräddarsydda vilket är en perfekt personlig present både till mammor och mor/ farföräldrar. Kolla in vår Mamma Kollektion för andra smycken mamma kommer att älska! Och glöm inte att beställa i tid för att få din Morsdag present. Vi erbjuder alltid gratis och säker leverans så gör det personligt detta året med en present från Mitt Namnhalsband! Glad Morsdag!

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.