Den Perfekta Morsdags Presenten – Ett Personligt Smycke

Den Perfekta Morsdags Presenten – Ett Personligt Smycke
Finns det något bättre sätt att visa din mamma omtanke än med personliga smycken? Våra unika skräddarsydda smycken är den perfekta mors dags present, en gåva hon kommer att uppskatta i många år framöver. Vår Mors dags Kollektion är fylld med ideér till Mors dag, presenter som din mamma säkert kommer att älska.

Mammor älskar våra namnhalsband och det är lätt att bestämma vad du vill ha för gravyr, eftersom du bara behöver veta vilket namn du vill ha på det. Vad gäller kedjelängd är det inte heller något problem, meddellängden är 40 cm och vill du ha en lite längre kedja väljer du 45 cm. Kolla in vår Kedjelängdsguide för mer information.

Vi har också en stor mängd andra halsband som kan göras personliga med den inskription ni vill ha.

Graverade Halsband

Ett graverat halsband kan ges till både mammor eller som en gåva till din fru. Våra smycken är underbara just på grund av den personliga aspekten, det är inte bara ett vanligt smycke.
En favorit bland våra Personliga mors smycken är mycket omtyckt eftersom du kan lägga till gravyr med namnen på deras älskningar på de söta barn berlockerna. Mammor älskar att visa upp sina barn speciellt när det kan göras så personligt. Ett graverat halsband med utskuret hjärta är också ett sött smycke som alla mödrar uppskattar.

Familjeträds Smycken

Nyligen har familjeträdshalsband gjort succee bland mödrar över hela världen. De vackra halsbanden kan graveras med familjemedlemmarnas namn, tillsammans med trädet symboliserar de starka band som familjer har. Om du söker efter ett halsband för mödrar med fem barn kommer detta säkerligen att ge glädjetårar i ögonen.

Andra Sorters Personliga Smycken

Söker du ett halsband i annan stil har du våra initial halsband eller ett halsband med månadssten. Mammor uppskattar mycket all den omtanke som är bakom de personliga gåvorna! Du kan också välja bland ett stort urval av hjärt halsband som finns i både silver och guldplätterade.

Ett annat unikt val är att ge mamma en någon av våra personliga ringar. En ring är en klassiskt gåva men ändå speciell. Om du har din frus eller mors ringstorlek kommer du för alltid komma ihåg det ögonblick då hon sätter på sig denna fina gåva och hennes lyser ansikte upp. Storleksändringen är gratis, så om ringen är lite för stor eller liten (upp till en storlek) kan vi alltid fixa det till dig. Du kan också ha lite kul med en initial ring? Om du har problem med att lista ut storleken på mammas ring, ta en titt vår guide för att i hemlighet bestämma hennes ring storlek.

Några av de nya smyckena har inspirerats av kungligheter som Öppet Hjärt Halsband med Gravyr Halsband för mammor är redan en stor succee och mammor följer gärna Kates stil och visar upp deras kärlek till sina barn. Detta halsband finns i silver.

Våra smycken är 100% specialtillverkade och gör de till den perfekta personliga gåvan till alla mödrar eller far- och mormödrar. Kolla in vår Mors Dags kollektion för att se andra smycken som mammor älskar!

Gör det personligt i år med en gåva från Mittnamnhalsband! Glad Mors Dag!

Elegans för Herrar

När vi försöker föreställa oss och designa mode för herrar, är det viktigt att vi förstår mannen i den moderna världen. Egenskaperna som framhäver honom, sakerna som tar andan ur en, alla detaljer när han rör sig som vi vill försköna och sätta fokus på.
Läs mer >

Månadssten för Augusti - Peridot

För de gudinnor som har turen att vara födda i augusti, har du den viktiga uppgiften att bära peridot stenen. Med sitt ursprung i antik egyptisk folklore, sägs det att peridoten var en mycket kraftfull och mäktig sten; den bars av självaste Kleopatra.
Läs mer >Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.