DEN PERFEKTA MORSDAGS PRESENTEN – ETT PERSONLIGT SMYCKE

Den perfekta morsdags presenten
Finns det något bättre sätt att visa din mamma omtanke än med personliga smycken? Våra unika skräddarsydda smycken är den perfekta mors dags present, en gåva hon kommer att uppskatta i många år framöver. Vår Mors dags Kollektion är fylld med ideér till Mors dag, presenter som din mamma säkert kommer att älska.
Klassiskt Namnhalsband

En gåva hon kommer att vårda för evigt

Mammor älskar våra namnhalsband och det är lätt att bestämma vad du vill ha för gravyr, eftersom du bara behöver veta vilket namn du vill ha på det. Vad gäller kedjelängd är det inte heller något problem, meddellängden är 40 cm och vill du ha en lite längre kedja väljer du 45 cm. Kolla in vår Kedjelängdsguide för mer information. Vi har också en stor mängd andra halsband som kan göras personliga med den inskription ni vill ha.

Mammasmycke m. Barn-berlock

Graverade Halsband

Ett graverat halsband kan ges till både mammor eller som en gåva till din fru. Våra smycken är underbara just på grund av den personliga aspekten, det är inte bara ett vanligt smycke. En favorit bland våra Personliga mors smycken är vår Mammasmycke i Sterling Silver m. "Barn"-berlock. Detta smycke er mycket omtyckt eftersom du kan lägga till gravyr med namnen på deras älskningar på de söta barn berlockerna. Mammor älskar att visa upp sina barn speciellt när det kan göras så personligt. Ett graverat halsband med utskuret hjärta är också ett sött smycke som alla mödrar uppskattar.

Familjeträd med månadsstenar Halsband

Familjeträds Smycken

Nyligen har familjeträdshalsband gjort succee bland mödrar över hela världen. De vackra halsbanden kan graveras med familjemedlemmarnas namn, tillsammans med trädet symboliserar de starka band som familjer har. Om du söker efter ett halsband för mödrar med fem barn kommer detta säkerligen att ge glädjetårar i ögonen.

Månadsstenhalsband till Mamma

Andra Typer av Personliga Smycken

Letar du efter andra typer av smycken såsom halsband med bokstav eller ett vackert halsband med månadssten? Mammorna kommer att älska tanken som ligger bakom dessa personliga gåvor! Du kan också välja mellan vårt stora sortiment av hjärthalsband som kommer med eller utan månadsstenar och som kan beställas i silver, guldpläterat eller även i guld! Om du älskar diamanter så kanske du även vill lägga till en för att göra den till en extra speciell present.

Stapelbar namnring med månadssten

Namnringar

Ett annat unikt val är att ge din mamma en personlig ring. En ring är en klassisk present, enkel men så speciell. Om du har din frus eller mammas ringstorlek så kommer du att uppskatta när hon sätter på sig denna unika presenten medan hela hon lyser upp. Att ändra storleken på ringen är helt gratis så om du inte är helt säker på ringstorleken så kan vi alltid justera den till dig.

Ring för tre namn

Lägg till ett monogram

Om mamma har två eller tre barn så kan man alltid ha lite kul med monogrammet på ringen. Om det är två barn så kan du ha det vänstra eller högra initialet som barnens första initial och det mellersta initialet kan vara familjens efternamn! Om det är tre barn så kan du ha vardera barns tre första namn inlagt i ringen. Om du har svårt att ta reda på mammas ringstorlek, kolla då in vår guide för att på ett hemligt sätt ta reda på hennes ringstorlek.

Infinity Armband

Skräddarsytt bara för dig

Alla våra smycken är 100% skräddarsydda vilket är en perfekt personlig present både till mammor och mor/ farföräldrar. Kolla in vår Mamma Kollektion för andra smycken mamma kommer att älska! Och glöm inte att beställa i tid för att få din Morsdag present. Vi erbjuder alltid gratis och säker leverans så gör det personligt detta året med en present från Mitt Namnhalsband! Glad Morsdag!

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.Copyright © 2009-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.