Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Visa din uppskattning Mors Dag

Visa Din Uppskattning Mors Dag

Mors Dag 2016 handlar om att visa din mamma den uppskattning hon förtjänar. Mors dags-presenter ska visa kärlek, stärka er relation och mest av allt – visa tacksamhet till den mest oersättliga kvinnan som finns.

Stolthet

Alla mammor är stolta mödrar och genom att ge henne detta Silver Namnhalsband m. Månadssten kommer du att visa henne all den uppskattning hon förtjänar. Detta är en perfekt Mors dag-present som tillåter henne att visa hur stolt hon är över sina barn.

Visa din uppskattning - Mors Dag
Halsband till Mor >

Två hjärtan för evigt >

Stilrent

Alla mammor tycker om att få ett stilrent smycke, speciellt till Mors dag! Ge din mamma detta snygga 14k guld Carrie-halsband. Detta är en perfekt Mors dag-present som visar henne hur mycket ho betyder för dig.

Glädje

Alla mammor hade älskat att få detta söta och omtänksamma gravera smycke som symboliserar livet och kärlek. Detta är en perfekt Mors dag-present som stärker ert förhållande och gör din mamma glad.

Mors dag-presenter är mer än bara en present. En Mors dag-present visar stolthet, glädje, lycka och kärlek till den bästa kvinnan i världen – din mamma!

Visa din mamma, mormor eller någon annan speciell kvinna i ditt liv hur mycket hon betyder för dig genom att välja ut en unik Mors dag-present bland vårt perfekta Mors dag-sortiment!
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.