Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen på kundserv@mittnamnhalsband.se.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Lite tips inför Alla hjärtans dag

Lite tips inför Alla hjärtans dag
Folk, sluta klaga! Alla Hjärtans Dag kräver inte att man måste tömma plånboken och bankkonton i hopp om att hitta den perfekta gåvan. Du behöver inte spendera en stor summa pengar för att imponera på Alla Hjärtans Dag, det behöver inte kosta skjortan! Den bästa gåvan som finns att ge är något personligt och vad kan vara bättre än ett personligt smycke?

Om du vill säga “Jag gillar dig”

För par som inte har varit tillsammans så länge är svårt att hitta den perfekta Alla Hjärtans Dags gåvan, det får inte vara för mycket men ska samtidigt säga ”du är speciell för mig”. Du kan alltid vara säker på att det blir rätt med ett smycke från något som våra Namn halsband eller Namn örhängen. Vill du ha något mer speciellt kan du välja Sterling Silver Klassiskt Namnhalsband. Det är enkelt, elegant och passar alla! Vårt graverade Oändlighetshalsband med hjärta och Swarovski kristall och är en smycke med kärleksbudskap. Andra fina gåvor är Sterling Silver Halsband med Nyckel och Berlock och vårt Initial Hjärt Halsband med bokstav!

Om du vill säga “Jag vill vara tillsammans med dig”

När du vill vara romantisk men samtidigt inte visa det alltför mycket har vi flera bra förslag för personliga smycken! Vi har vårt populära Infinity Namnhalsband, och vår Sterling Silver Personligt Ring Halsband där du kan gravera vad du vill.

OM DU VILL SÄGA, "JAG ÄLSKAR DIG.."

När du vill att din gåva ska visa upp den kärlek du har för din partner är det dags att hitta din sentimentala sida. Vi rekommenderar smycken från våra rena guldsmycken i 14 karat och vitguldsmycken kollektion. Mm du är osäker på vad som passar alla hjärtans dag, kolla in vår Kärlekssmycken Kollektion! Det är där du hittar de bästa Alla Hjärtans dag smycken som visar hur du känner. Personliga smycken handlar om att ge något unikt och originellt. En present från Mitt Namnhalsband är ett säkert sätt att få din partner att känner sig älskad och speciell.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.