Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Hur du väljer Kedjelängd ?

Hur du väljer Kedjelängd ?

 

Först bestämmer du vart ditt namn halsband ska sitta – på dina nyckelben eller kanske på övre bröstkorgen. Eller så kanske du föredrar att det sitter löst på din nedre bröstkorg.

För det andra ta ett snöre och mät den totala längden som ni önskar.
Kom ihåg att kedjan som nämns på webbsidan inte inkluderar hängsmycket.

Storleken på hängsmycket varierar beroende på namn och stil som du valt. Meddelängden på hängsmycken är mellan 2-5 cm (0.75” – 2” inch).

Såt den totala längden på halsbandet blir längden på namn hängsmycket och längden på kedjan du valt.

Till exempel, om du beställer ett namn halsband med en 40 cm kedja, blir den totala längden på halsbandet mellan 42-45 cm beroende på vilket namn och vilken stil du valt.




Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.