Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen på kundserv@mittnamnhalsband.se.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Varför Personliga Smycken till Julen?

Varför Personliga Smycken till Julen?
Varför är personliga smycken mycket mer meningsfulla än andra presenter? Upptäck anledningarna till varför en personifierad julklapp till julen kommer att leda till en oförglömlig december.

BLI PERSONLIG

Att ge bort en personlig smyckesgåva är en representation av kärlek, uppskattning och beundran. När man ger bort ett personifierat smycke som är så speciellt blir handlingen så känslofylld. En innerlig och meningsfull present är svår att hitta. Det är därför personliga smycken, istället för förväntade presenter, är uppskattade och ihågkomna för alltid. Det visar tiden och ansträngningen du tog dig an för att skapa en betydelsefull present. Det kommer påminna personen som bär smycket om dig varje gång han eller hon bär det och det får en att känna sig speciell.

DELA DIN BERÄTTELSE

Personaliserad- en källa till tröst, mod, uttryck och allt däremellan. Ett personligt smycke tillför en individualitet i designen. Det gör det möjligt att skapa sin egen historia eller berättelse som reflekterar sin personlighet. Varje personligt smycke revitaliserar varje unika personlighet och skapar en stolthet hos bäraren. Varje smycke har en berättelse som vill berättas. Alla har en berättelse och personliga smycken ger dig möjligheten att berätta din historia och dela med dig av dina bästa minnen.

SÄG DET INTE, GRAVERA IN DET!

En gåva som alltid kommer att uppskattas är en gåva du kan fira kärleken och minnen mellan familj och vänner i ett utsökt smycke. Du kan skriva in ett meddelande som varar längre än ett kort. Dela med dig av dina lyckligaste minnen med dina nära kära denna julen med graverade smycken. Lyckliga stunder med vänner och familj är de små sakerna i livet som skapar våra personligheter och gör de vi är: vår helhet. Vår kollektion av graverade smycken inkluderat graverade halsband, firar småsakerna i livet, i delikata och speciella smycken som representerar våra minnen med kompisar och familjer genom smycken som har kraftfulla budskap och symboliserar bandet mellan oss och vår familj och vänner.

UTTRYCK DIG SJÄLV

Du vinner alltid genom att ge kärlek då kärlek är den största gåvan av de alla och firar det unika bandet mellan individer. Namnhalsband sammanför familjer och vänner genom att de har personliga kärlekssymboler i ett personligt smycke. Vår kollektion av namnhalsband är skapade i kärlekens namn. Ett namnhalsband kan personifieras med ett namn, smeknamn, en älskades namn, deras stjärntecken eller ett betydelsefullt ord. Denna gåvan tillåter din kreativitet att flöda och personliggöra det till en älskling.

SÄG DET FRÅN A-Ö

Ett smycke är en fantastisk present till julen. En växande trend, halsband med bokstav är det perfekta smycket man bara måste ha och som man kan bära dagligen. Gör varje dag mer meningsfull med ett halsband med bokstav. Detta smycket kan bära på ditt förnamn, efternamn eller en älskades namn. Vår kollektion av halsband med bokstav och bokstavssmycken gör det möjligt att få en uppskattad gåva som kommer att minnas i många år.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.