COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Ta hand om dina personliga smycken

Varje smycke från MittNamnhalsband är speciella smycken och börs tas väl om hand. Alla smycken, även de mest värdefulla kräver grundläggande vård. För att hålla dina personliga smycken glänsande och för att de ska se så gott som nya ut ska de tas om hand. Här är några enkla instruktioner att tänka på, oavsett om det är massivt guld namnhalsband, ett guldpläterat eller till och med ett sterling silver monogram armband!

1. Sätt på smycken efter makeup.

Lotioner, hårspray och en del kosmetika har kemikalier som kan skada och fläcka ner ditt betydelsefulla smycke. För att dina smycken ska behålla sin lyster och vara vackert lång tid framöver rekommenderar vi att du gör din makeup och fixa håret innan smyckerna tas på.

2. Vid rengörning ta av smyckerna

Dina smycken tycker lika illa om hushållssysslorna som du gör. Rengöringsmedel innehåller många kemikalier som kan minska smyckernas glans. Riskera inte det utan ta av dig dina smycken innan du torka golvet eller putsa fönsterna.

3. Smycken vill inte vara med i swimmingpoolen

Alla älskar ett svalkande dopp i poolen en varm sommardag. Men pooler och jacuzzis är fulla av klor som lätt kan missfärga dina smycken. Tänk på att när du byter om till baddräkt så ta av dina smycken automatiskt.

4. Inga smycken i badkaret

Tvål och schampo kan få dig att lukta fräscht och bli skinande ren, men de kan innehålla kemikalier som kan skada dina personliga smycken. För mycket lödder i duschen kan orsaka att det bildas en tunn film över dina personliga halsband, armband eller ringar. Detta medför att smyckerna förlorar sin vackra glans.

5. Förvara smyckerna rätt.

Rätt förvaring av smycken göra att de kommer att se nya ut längre. Bevara dina smycken i en låda där det inte kommer att trassla in sig i varandra eller kommer att vara i rörelse. Ett smyckeskrin med en mjuk filt som foder är en bra idé, men du kan även använda en enkel skokartong med tyg för att hålla dina smycken inbäddade och i säkerthet. Anti oxida band är en bra investering för att förhindra oxidanter som kan skada och missfärga dina smycken.

Särskild omsorg för personliga smycken i guld och silver

Särskild omsorg för personliga smycken i guld och silver Alla smycken kan så småningom bli matta men om du är aktsam och ta ordentligt hand om dina smycken så håller de sig vackra längre. Mittnamnhalsband rekommenderar att du ger dina guld eller silver smycken snabb rengöring i slutet av dagen. Använd en mjuk trasa för att ta bort eventuella fingeravtryck eller oljor som kan ha samlats på smycket under dagen. En gång i veckan så rekommenderar vi en mer djuprengörning - blanda 1/2 kopp varmt vatten med några droppar mild flytande tvål och låt dina smycken ligga i blöt i ca tre minuter. Ta sedan upp dina smycken, skölj dem med rent vatten och torka smyckerna ordentligt torra. Smidigt och bra!

Sterling silver smycken förtjänar extra vård, så för dessa speciella och personliga smycken rekommenderar vi att använda silverputs. Du kan köpa en bra silverputs på de flesta smyckes butiker, apotek och även stormarknader.

Dina personliga smycken kan påminna om dina mest speciella ögonblicken i livet, så behandla dem med omsorg och det kommer att hålla livet ut.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.