COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Hur du Rengör Dina Smycken

Hur du Rengör Dina Smycken
Med tiden så kan omständigheterna få dina smycken att tappa sin glans om man inte tar hand om de på rätt sätt. Istället för att låta dina smycken ligga i smyckeskrinet oanvända kan du istället polera dina smycken själv. Upptäck hur du tar hand om dina smycken med dessa enkla hemmatips! Behåll dina smycken lika vackra och blanka som dagen du köpte de.

Följande tips fungerar för silver, guld, vermeil, guldpläterade och rosepläterade smycken.


Beräknad tid: 5 minuter

Du kommer att behöva:
En skål
En tandborste
En mild tvål
Ett mjukt tyg

Hur du Rengör Dina Smycken: Förberedelse

Steg 1: Förberedelse


Samla ihop alla objekten som behövs för att rengöra dina smycken.
Du kommer att behöva: en skål, en tandborste, en naturlig och mild tvål, ett luddfritt och mjukt tyg av mikrofiber.
Hur du Rengör Dina Smycken: Tvålvatten

Steg 2: Tvålvatten


  • Torka varje smycke med det mjuka tyget för att återställa den naturliga glansen.
  • Mixa sedan några droppar av tvålen med varmt vatten i en skål.
Hur du Rengör Dina Smycken: Blötlägg och Borsta

Steg 3: Blötlägg och Borsta


Blötlägg dina smycken (en i taget) och doppa en mjuk tandborste i vattnet och putsa dina smycken varsamt. Det kommer att få varje smycke att rengöras grundligt.
Hur du Rengör Dina Smycken: Rensa och Torka

Steg 4: Rensa och Torka


Rensa varje smycke noggrant. Torka de varsamt med tyget efter rensningen.

Ringskötsel

Det rekommenderas att använda ovan tips när du rengör dina ringar men att blötlägga de i vattnet över natten innan du borstar de med den mjuka tandborsten. För att hålla de extra blanka rekommenderar vi att rengöra de med bara några veckors mellanrum.

Från Morgon till Kväll

Det är mycket viktigt att ta hand om dina smycken från morgon till kväll. Glöm inte att:

  1. Smycken ska vara det sista du tar på dig efter din morgonrutin. Applicera ditt smink, parfym och deodorant först så att de inte skadar dina smycken. Sätt även på dig kläderna först så att de inte fastnar i dina smycken.
  2. När du väl är ute ur huset försök att undvika direkt solljus på dina smycken. Solstrålarna skadar inte bara din hud utan kan även skada smycken, i synnerhet ädelstenar!
  3. Försök att inte bära dina smycken när du simmar, saltvatten och klor kan skada dina smycken.
  4. Förvara dina smycken i ett smyckeskrin i slutet av dagen. Varje smycke ska vara avskilda från varandra så att de inte trasslar ihop sig.
  5. Vermeil och guldsmycken ska förvaras i en mörk och sval plats. För att förhindra oxidering så ska silversmycken förvaras i en lufttät låda.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.