Frakt och leverans information

Fraktmetoder

Metod
Beräknat leveransdatum
Gratis Leverans
Få den från 30.11.20 - 02.12.20
Standard Leverans
Få den från 27.11.20 - 30.11.20
Express Leverans
Få den från 04.11.20 - 05.11.20
Brådskande Leverans
Få den från 02.11.20 - 03.11.20

OBSERVERA:
Alla våra leveranser är helt försäkrade. Tidsramarna som nämnts ovan omfattar produktiontid och leveranstid.
Express-leveranser kräver kundens underskrift vid leverans.

Varje kund ansvarar för eventuella tullavgifter som kan tillämpas på internationella leveranser. MittNamnHalsband har ingen kontroll över dessa avgifter och är inte ansvariga för några åtgärder som vidtas av tullmyndighet eller leveranstjänster.

Adressinformation

Observera att det är kundens ansvar att förse oss med en korrekt och fullständig leveransadress.
Om leveransadressen skiljer sig från din betalningsadress så ange detta i kassan. Vid val av Klarna faktura skickas leveransen endast till betalningsadressen. Vid Paypal betalningar skickas leveransen till adressen som uppgetts av Paypal.

På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.

Leveransmeddelande

När beställningen skickas från oss, får du ett leveransmeddelande till din email adress. Informationen kommer att ge dig besked vilken dag din beställning beräknas att levereras till dig. Har du valt Express Leverans kan du också kontrollera status för din beställning online genom att logga in med ditt beställningsnummer och email adressen på Spåra min beställning.

Beräknad leverans

Den beräknade leveransdatumet är baserad på fraktsättet du valt. Leveransdatum baseras på arbetsdagar och inkluderar alltså inte helger och helgdagar.
Observera att specialbeställningar kan ha en längre bearbetning och tillverkning tid.

Även med de extra säkerhetsåtgärderna vi tagit kring COVID-19 så alvänder våra varor i tid i 95% av fallen. Vissa leveranser kan bli försenade och vi uppskattar ditt tålamod under denna tid.

OBSERVERA:
Om din beställning inte har kommit inom den beräknade leveranstiden, eller om du har ytterligare frågor om frakt, vänligen kontakta vår kundservice.
Copyright © 2007-2020 Mitt NamnHalsband Alla rättigheter reserverade.