COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Frakt och leverans information

Fraktmetoder

Metod
Beräknat leveransdatum
Standard leverans
Få den från 30/08/2020 - 02/09/2020
Snabb Leverans
Få den från 24/08/2020 - 27/08/2020
Express Leverans
Få den från 17/08/2020 - 19/08/2020

OBSERVERA:
Alla våra leveranser är helt försäkrade. Tidsramarna som nämnts ovan omfattar produktiontid och leveranstid.
Express-leveranser kräver kundens underskrift vid leverans.

Varje kund ansvarar för eventuella tullavgifter som kan tillämpas på internationella leveranser. MittNamnHalsband har ingen kontroll över dessa avgifter och är inte ansvariga för några åtgärder som vidtas av tullmyndighet eller leveranstjänster.

Adressinformation

Observera att det är kundens ansvar att förse oss med en korrekt och fullständig leveransadress.
Om leveransadressen skiljer sig från din betalningsadress så ange detta i kassan. Vid val av Klarna faktura skickas leveransen endast till betalningsadressen. Vid Paypal betalningar skickas leveransen till adressen som uppgetts av Paypal.

På grund av den pågående COVID-19 situationen kan du endast ändra din leveransadress upp till 48 timmar efter du gjort en order.

Leveransmeddelande

När beställningen skickas från oss, får du ett leveransmeddelande till din email adress. Informationen kommer att ge dig besked vilken dag din beställning beräknas att levereras till dig. Har du valt Express Leverans kan du också kontrollera status för din beställning online genom att logga in med ditt beställningsnummer och email adressen på Spåra min beställning.

Beräknad leverans

Den beräknade leveransdatumet är baserad på fraktsättet du valt. Leveransdatum baseras på arbetsdagar och inkluderar alltså inte helger och helgdagar.
Observera att specialbeställningar kan ha en längre bearbetning och tillverkning tid.

Även med de extra säkerhetsåtgärderna vi tagit kring COVID-19 så alvänder våra varor i tid i 95% av fallen. Vissa leveranser kan bli försenade och vi uppskattar ditt tålamod under denna tid.

OBSERVERA:
Om din beställning inte har kommit inom den beräknade leveranstiden, eller om du har ytterligare frågor om frakt, vänligen kontakta vår kundservice.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.