Så här säger nyblivna kunder om oss... - Page 6

Jag köpte ett hängsmycke till ett bröllop, det blev väldigt upskattat. Jag skulle rekommendera att ni börjar tillverka initial-eller namnörhängen.
L.T Goteborg, Göteborg 2011
Halsbanden är underbara. Jättefina och bra kvalité.
M.A. Knivsta, Malmö 2011
Är enormt nöjd med mittnamnhalsband! Jag hade råkat välja en för kort kedja först, mailade och bad dem ändra och det var inga problem alls! Är supernöjd, jättebra service och fina smycken!
K.S. Lysekil, Uppsala 2011
Allt gick jättesmidigt när jag beställde från er. Uppskattade funktionen där man kunde få se hur namnsmycket kommer att se ut på ett ungefär i verkligeheten. Ert lilla "Carrie"-halsband är personligt och snirkligt på ett trevligt sätt.
S.B. Malmö, Helsingborg 2011
Utmärkt leverans, kundservice och kvalitet. Smycket som jag beställde var mycket uppskattat av mottagaren, det blev en perfekt födelsedagspresent.
S.I. Malmo, Lund 2011
Hej, jag ville bara skicka ett Email för att berätta att jag ÄLSKAR mitt namnhalsband. Leveransen gick fort och det ser skitdyrt ut! Jag kommer helt klart att beställa mer smycken från er. Tack så mycket!!
E.M. Orebro, Sverige 2011
Jättebra service- jag fick mitt halsband efter bara några dagar och i perfekt skick. Jag köpte mitt namnhalsband som en present till en nära vän och kan rekommendera att välja Presentförpackningen. Hur fint som helst!
R.H. Malmo, Gävle 2011
Jag köpte ett silverhalsband från den här websidan och ville först inte köpa något utan att ha sett det först. Men jag gjorde det ändå och jag kan bekräfta att det är jättebra kvalitet och hur fint som helst. Jag funderar nu på att köpa ett guldhalsband till min syster.
T.H - London, UK, 2011
Jag har aldrig handlat något från nätet och ville inte fråga mina döttrar om hjälp eftersom att det var en present. Så jag skickade ett email till kundservice och de hjälpte mig nästan på direkten. Mina döttrar använder nu deras halsband varje dag. Fantastiskt!
M.C. Stockholm, Falun 2011
Jag köpte två namnhalsband till mina barnbarn från MittNamnHalsband.se och de blev jätteöverraskade att mormor kunde köpa så moderiktiga smycken. De blev riktigt imponerade, så nu tänkte jag att mitt nästa inköp får bli namnarmband, tyckte jag såg att det fanns att köpa också.
R.O. Borlange, Sverige 2011
Tack så hemskt mycket. Jag köpte ett halsband från ett annat företag på internet innan jag hittade er, de levererade inte i tid och det var fel namn. Med Mittnamnhalsband.se är jag JÄTTENÖJD!! Den här gången gick allt som det borde.
E.L. Eskilstuna, Motala 2011
Jag köpte ett halsband till min flickvän, hon blev rörd och började gråta! Tack så hemskt mycket!!
D.C. Lidkoping, Umeå 2010Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.