Så här säger nyblivna kunder om oss... - Page 5

Fantastiskt fina smycken som jag aldrig ens kunnat fantisera om tidigare! Perfekt som present att ge bort eller givetvis också till sig själv! Snabba svar på frågor och en helt ok leveranstid då smycket är väääl värt att väntas på när de blev så fint :) Ja kommer defenitivt återkomma!
M.S. - Stockholm, 2013
Toppenservice, fick ju ett nytt smycke av er, då det jag beställde tappade stenen!!
B.R. - Skåne, 2013
Jag köpte brythjärta med initialer till mig och min flickvän som en överraskningsgåva. Kan stark rekommendera detta smycke om du vill hitta något fint som ni båda kan bära som symbol för eran kärlek så som jag hade tänkt! Detta smycke är så fint gjort så jag tar aldrig av mig det och inte hon heller! Otroligt prisvärt och oerhört fint! Är otroligt nöjd! Som sagt kan starkt rekommendera detta smycke! 10/10!
R.H. - Uppsala, 2013
Namnhalsbandet "Carrie" personligt och snygg design. Snabb service. Trevligt med förpackning och kort från leverantören, vilket ger ett snyggt helhetsintryck och gåvan blir mer personlig.
L.W. - Örebro, 2013
Det var ännu finare när man fick det än på bilden. Jag är supernöjd med min julklapp till min mamma och hon älskar sitt nya halsband.
T.B. - Östergötland 2013
Superfin dopgåva, var jättenöjd över att kunna ge bort något så personligt till en sån underbar liten kille.
T.L. - Stockholm, Uppsala 2013
Jag var tveksam till att beställa först, med tanke på dem låga priserna. Men kände ändå att jag ville göra ett försök. När halsbanden kom hem översteg dem mina förväntningar. Det här blir en perfekt julklapp! Tack!
M.G. - Göteborg, 2012
Så otroligt nöjd över mitt fina armband! Älskar det! Perfekt form, storlek och det är neutralt och i bra skick!
C.S. - Västerby, 2012
Jätte fint halsband, perfekt konfirmationspresent som blev väldigt uppskattad.
L.R. - Stockholm, 2012
Väldigt nöjd med halsbanden! Perfekt storlek och även karln min tyckte att de va snyggt. :)
C.A. - Malmö,2012
Jag är jättenöjd med mitt namn halsband som jag beställde från er hemsida. Jag har rekommenderat sidan till flera vänner. Innan jag visste om er så beställde jag ett namnhalsband från en annan sida, till min dotter, och det tog en hel månad att få det men från er fick jag min beställning på mindre än en vecka, det var otroligt bra service. Rekommenderar denna sidan till alla. Mvh mycket nöjd kund. N.B. - Stockholm, 2012
Snabb leverans och välinpackat. Har handlat har förut och kommer säkerligen göra det igen!
F.S. - Klippan, 2012
Jag tycker att askarna är jätte fina och söta. Men man borde få välja stil och färg på gåvokortet själv. Väldigt fint pusselhalsband. Lagom stort och ligger snyggt runt halsen :)
E.M.D. - Västerby,2012
Jag älskar era halsband, men önskar att formerna var något större. Annars är allting precis toppen!!
Z.B. - Gothenburg, 2011
Den var jättefint gjord, gav den till en kompis som uppskattade den väldigt mycket.
K.A. - Stockholm, 2011
Bättre kan de nog inte bli! Ett perfekt halsband att ge bort till någon man tycker om!
C.E Stockholm, Kista 2011
Mina vänner var mycket glada över sina presenter och har fått många komplimanger. Kommer att köpa dessa halsband till julklappar och presenter till fler vänner och bekanta. Rekommenderar denna sida varje gång jag blir tillfrågad om mitt halsband.
S.A Stockholm, Helsingborg 2011Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.