COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

OM OSS

VAD VI GÖR

Firandet av livets dyrbara stunder med meningsfulla smycken är Mitt Namnhalsbands mål.

Vartenda ett av våra handgjorda smycken görs helt unikt till dig. Med rätt design, metall och månadstenar så är dina minnen fångade i vackra personliga smycken som inte går att beskriva i ord.

Det är en ära att få vara en del av din livsresa och se glädjen vårt arbete ger dig.
Och det är anledningen till att vi älskar det vi gör.

VAD VI GÖR1 VAD VI GÖR2 VAD VI GÖR3 VAD VI GÖR4

VAD SKILJER OSS ÅT

Det finns ingen gräns till hur du kan göra dina minnen eviga genom Mitt Namnhalsband.

Sen 2007 så har vi fångat över 5 miljoner av våra kunders livsstunder där vi har levererat meningsfulla smycken till över 50 länder. Våra prisvärda smycken och gratis leverans tillsammans med vackra omslagsalternativ och professionell kundservice ger oss möjligheten att ha kontakt med folk över hela världen. Med tusentals produkter tillgängliga i flera olika typer av metaller och personliga val så fortsätter våra skräddarsydda produkter att beröra våra hjärtan och ge glädje till alla som uppskattar de.

Custmers
Custmers
Mer än 5 Miljoner Kunder
Countries
Countries
Över 50 länder
Truck
Truck
Gratis Leverans i Hela Världen
pen
pen
Obegränsade Personliga Val

HUR DET FUNKAR

Följ med bakom kulisserna där magin händer.
Dina smycken går igenom en egen resa innan de hamnar hos dig!

Nya modeller skapas varje månad för att passa din smak och present tillfällen. Dina smycken är lika unika som du är. Alla graveringar och personliga detaljer är gjorda för hand och varje sten väljs noggrant ut för lyster och klarhet. Varje smycke symboliserar ett speciellt minne som kommer helt säkert få dig att le. Som en sista slutbehandling så är ditt smycke polerat till perfektion och handplockat med kärlek, redo för en livstid fylld med kärlek.

HUR DET FUNKAR1 HUR DET FUNKAR2 HUR DET FUNKAR3 HUR DET FUNKAR4

För att få svar på våra vanligaste frågor, se FAQ.
För recensioner från några av våra populäraste bloggare i modebranschen, klicka här.
För ytterligare frågor, kommentarer, komplimanger eller funderingar är vår kundservice alltid redo att lyssna på dig.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.