RETUR OCH AVBOKNINGSREGLER

Vi på MittNamnhalsband strävar efter att göra varje beställning av personliga smycken lika värdefulla och vackra för att vara ett minne för livet. Men om du känner att ditt smycket har skadats eller har ett fel, var god informera oss omedelbart. Vi väntar att få höra från dig och kommer att göra allt för att rätta till det som blivit fel. För att komma i kontakt med oss angående retur eller avbokning, vänligen kontakta kundservice.


Returpolicy

Nya, oanvända smycken kan returneras till MittNamnhalsband inom 100 dagar efter leverans. Observera att eftersom våra smycken är designade just för dig, kommer dessa returer att medföra en 30% avbokningsavgift vilket innebär att vi återbetala er 70% när smycket har kommit tillbaks till oss.


Avbokningsregler

  • Efter du har gjort en beställning börjar vi omedelbart processen för produktion av ditt personliga smycke.
  • Om du vill ångra ditt köp, så tillkommer en avgift på 30% av det totala beloppet för beställningen.
  • Om du vill avbryta din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst.
  • Avbokningar kommer att behandlas på den dag vi får din begäran om avbokning.
  • Återbetalning till dig sker på likadant sätt som din betalningsmetod. Det kan ta upp till 7 arbetsdagar innan din återbetalning godkänns.

  • Mitt Namnhalsband förbehåller sig rätten att när som helst göra ändringar av denna policy. Meddelande om eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida.

    Om du har frågor angående avbokningar eller någon av våra andra policyer, kontakta vår kundtjänst.
    Copyright © 2007-2020 Mitt NamnHalsband Alla rättigheter reserverade.