RETUR OCH AVBOKNINGSREGLER

Vi på MittNamnhalsband strävar efter att göra varje beställning av personliga smycken lika värdefulla och vackra för att vara ett minne för livet. Men om du känner att ditt smycket har skadats eller har ett fel, var god informera oss omedelbart. Vi väntar att få höra dig och kommer att göra allt för att rätta till det som blivit fel. För att komma i kontakt med oss angående retur eller avbokning, vänligen maila oss här.


Returpolicy

Nya, oanvända smycken kan returneras till MittNamnhalsband inom 100 dagar efter beställningsdatum. Observera att eftersom våra smycken är personifierade just för dig, kommer dessa returer att medföra en 30 % avbeställningsavgift vilket innebär att vi återbetala er 70 % när smycket kommit tillbaks till oss.


Avbokningsregler

AVBOKNINGSREGLER när din beställning har skickats så börjar vi omedelbart processen för produktion av ditt personliga smycke. Om du vill ångra ditt köp, så tillkommer en avgift på 30% av det totala beloppet för beställningen. Om du vill avbryta din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst.
Avbokningar kommer att behandlas på den dag vi får din begäran om annullering. Återbetalning till dig sker på likadant sätt som betalningen vid köpet. Det kan ta upp till 7 arbetsdagar innan din återbetalning godkänns.
Copyright © 2009-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.