Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Så här säger nyblivna kunder om oss... - Page 2

Jag har kollat på den många gånger och jag tyckte den levde upp till bilden. Ett väldigt fint halsband.
Mathias H. - Bollebygd, 2015
Köpte ett till mig själv och ett till min dotter i födelsedagspresent . Gissa om hon blev nöjd:)))) Så jätteglad blev hon. Halsbandet är välgjort och väldigt fint. Ska beställa ett till sen ,men då med vanligt namn.
Carina K. - Malmö, 2015
Halsbandet är jättefint, har velat ha ett länge, beställde både i guld och silver och jag är jätte nöjd! Köpte även ett som julklapp till min bästa vän och hon är lika nöjd hon!N
Nina W. - Bromma 2015
Gav bort smycket till min dotter. Hon blev jätteglad och tyckte om smycket. Jag blev oxå nöjd.
Lena L. - Alfta, 2015
Skulle önska att kedjorna var lite grövre,så lätt dom går sönder.
Michael H. - Överkalix, 2015
Fin design och lyster på brickorna och kedjan men både kedjan och brickorna var lite tunnare än jag väntat mig, men jag gillar smycket mycket och det känns fint att ha sina 3 barns namn runt halsen.
Sari Ö. - Torslanda, 2015
Jag tycker att det var ett fint brythjärta i bra kvalité. Den passade utmärkt till min dotter och hennes pojkvän. Tack så mycket mittnamnhalsband.se
Kristina M. - Södertälje, 2015
Jag vart jätte nöjd med mina två första halsband, dessa var perfekt gjorda. Tyvärr så beställde jag även ett tredje halsband då detta var defekt så fick jag reklamera detta och fick ett nytt halsband som ersättning! Detta var betydligt bättre än det innan, dock var det tyvärr inte lika fint gjort som de första två jag fick, men jag orkade inte vara för petig en andra gång, då jag trots allt fått fantastiskt fin kundservice utav er vid kontakt vid reklamationen av det första. Så som helhet är jag nöjd.
Caroline P. - Sorunda, 2015
Såg och verkade mycket större än vad det var irl MEN rekommenderar detta och är jätte nöjd med köpet och personen som fick denna vart jätte glad
Joefin G. - Södertälje, 2015
Mycket fint gjort, det enda kunde varit att få de i en liten ask som på en guldsmedsaffär.
Alexandra J. - Kristianstad, 2015
Väldigt nöjd med halsbandet. Köpte halsbandet till min 10 åring, ska köpa ett till till hennes kusin.
Marina G. - Malmö, 2015
Jättefint halsband som kommer att betyda mkt för min mamma/mormor. Kan knappt vänta att ge henne den i 64 års present från mej och mina syskon och pappa och hennes 8 barnbarn. Ska själv beställa ett likadant halsband till mej själv med mina 2 döttrars namn.
Frida E. - Eskilstuna, 2014
Passar alla åldrar tycker jag, man kan köpa den som present i olika sammanhang eller till sig själv.
Hanna F. - Överkalix, 2014Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.