Armband med Gravyr

Skilj dig från mängden med ditt egna personliga armband. Bär detta smycke med stil genom alla årstider - detta smycke kompletterar din look på ett tidlöst sätt.
323 produkter
Sortera efter
antal inskriptioner
handla till
material
preisbereich
Visade 42 av 323
Ett armband med namn kan föreviga oförglömliga ögonblick. Vare sig det är en present till en viktig person i ditt liv eller en present till dig själv, kan du personliggöra den på ett sätt som bevarar ett specifikt minne för alltid. Dessa hjärtfyllda symboler låter dig bevara dagens små ögonblick till morgondagens oförglömliga minnen. Berätta din historia om lyckliga stunder genom armband med gravyr som håller en evighet.


Hur personanpassar man ett armband?


Det traditionella sättet att personanpassa det är med ett namn eller monogram. Men vi har också armband som har plats för flera namn eller initialer på ett och samma smycke, så att du kan ha dina nära och käras namn vid handleden – använd det som en familjeminnessak med namnen på dina föräldrar och syskon, eller din man och dina barn, men det kan också stå för ett vänskapsband om det graveras med dina bästa kompisars namn. Andra alternativ är att gravera in betydelsefulla datum, inspirerande ord, stjärntecken, favoritplatser eller namnen på dina husdjur. Låt fantasin flöda – så länge det får plats kan ditt armband ha alla möjliga inskriptioner som betyder något för dig eller mottagaren.



Hur blandar man och matchar med armband?


Det finns inga strikta regler när det gäller att blanda och matcha eller stapla armband. Men när du gör det, se till att du kombinerar på ett sätt så att varje smycke får glänsa. Satsa på balans, en sammanhängande look. Ta hänsyn till armbandens stil och tjocklek. Testa att använda små och fina berlocker med eleganta armringar, manschettarmband eller fetare armband. Mer traditionella fashionistas kanske inte vill blanda olika material eller färger, men nu finns det sätt att göra det på som ändå fungerar. Testa till exempel ett svart reparmband med silverdetaljer tillsammans med ett guldlänksarmband – båda är utmanande, så de har något gemensamt.



Dela dina MYKA-ögonblick