Ringar herr | Ringar för män | Herringar

Trendiga, industriell liknande smycken som är skapade för den moderna mannen, våra ringar för män med gravyr är redo att bäras till varje tillfälle.
11 produkter
Sortera efter
antal inskriptioner
handla till
material

Upptäck polerade och personliga stilar som är skapade för att användas varje dag och kommer helt säkert imponera med den snygga designen. Från statement smycken till djärvare stilar, våra herr ringar känns väldigt släta och coola när de bärs. Den maskulina och organiska looken ser super stilfull ut.



Vilken hand ska man ha ringar på?


För män finns det inga strikta regler om vilken hand eller finger man ska bära en ring på. Valet beror på personlig preferens och kulturella normer.
Alternativen inkluderar:
Vänster hand ringfinger: Vanligt för förlovnings- och vigselringar i västerländska kulturer. Höger hand ringfinger: Föredras i vissa kulturer för icke-vigselringar.
Andra fingrar: Ringar kan bäras på pek-, lång- eller lillfinger beroende på komfort och estetik.
Tumme: En del män bär ringar på tummen för en djärv modeuttalande.
I slutändan handlar det om personlig stil och kulturella influenser. Välj en finger som känns bekväm och passar din smak.



Kan killar ha ringar?


Ja, män kan absolut bära ringar. Ringar är en mångsidig accessoar och kan bäras av män av olika skäl, inklusive mode, symbolik och personlig stiluttryck. Det finns inga könspecifika begränsningar när det gäller att bära ringar, det handlar om individuell val och preferens.

Dela dina MYKA-ögonblick