Halsband med namn barn

Barnsmycken med namn text & gravyr!
70 produkter
Sortera efter
antal inskriptioner
handla till
material
preisbereich
produkt typ
Visade 42 av 70

Barnhalsband med namn är bedårande och charmiga accessoarer som hyllar det unika hos barn. Oavsett om det är ett litet barn, en flicka eller en liten prinsessa så ger dessa halsband med namnplattor en söt touch till deras outfits. Låt oss utforska världen av barnhalsband tillsammans med förtrollande enhörnings-, regnbågs- och prinsessvarianter som små flickor älskar. Namnhalsband för barn - Delikata och nätta, namnhalsband för barn är anpassade med ett barns namn, vilket gör dem till speciella minnessaker. Dessa fina accessoarer fångar barndomens essens och fungerar som påminnelser om deras individualitet och den kärlek de får. Namnhalsband för barn är söta och magiska accessoarer som hyllar ett barns individualitet.

Vilket är det mest populära namnhalsbandet bland flickor?

Definitivt enhörningshalsband! Enhörningar har en magisk dragningskraft på unga flickor. Enhörningshalsband har ofta hängen utsmyckade med färgglada ädelstenar, vilket gör varje outfit förtrollande. Ett halsband med enhörningsnamn kombinerar barnets namn med dessa mytomspunna varelsers nyckfullhet. Delikata och nätta namnhalsband för barn är anpassade med barnets namn, vilket gör dem till speciella minnessaker.

Hur väljer man längd på halsbandskedjan beroende på barnets ålder?

För yngre barn mellan 3 och 6 år rekommenderas kortare kedjelängder, t.ex. 14 tum, för att säkerställa en bekväm passform och förhindra eventuella faror. När barnen blir äldre (6+ år) kan längre kedjelängder, t.ex. 16 tum, vara mer lämpliga.

Vad är lämplig ålder för barn att börja bära halsband?

Vi rekommenderar en minimiålder på 3 år för att bära halsband för att garantera säkerheten. För barn som är yngre än 3 år eller äldre rekommenderas att ta av halsbandet på natten för att förhindra eventuell intrassling eller skada.

Dela dina MYKA-ögonblick