Namnhalsband silver

Vi inbjuder dig att utforska vår vackra kollektion av personliga namnhalsband och smycken i silver.
70 produkter
Sortera efter
antal inskriptioner
handla till
material
preisbereich
Visade 42 av 70

Vi hoppas att du hittar det namnhalsband i silver som du letade efter i vår fantastiska kollektion. Vi erbjuder namnhalsband i silver tillverkade av sterling silver, även känt som 925, eller premium silver. Här är några vanliga frågor som vi ofta får:

Vilka är de 3 bästa namnhalsbanden i silver?

Vi kan inte klandra dig om du dras till att samla på silveraccessoarer. De är så diskret eleganta, tidlösa och mångsidiga. Det är också ett favoritmaterial för våra namnhalsband. I den här kategorin är de tre mest populära av våra kunder de personliga klassiska namnhalsbanden, Carrie Style Name Necklaces och de personliga Cursive Name Necklaces.

Vad betyder 925 silver på ett namnhalsband?

Det finns olika typer av silver. Förutom Premium Silver kommer du också att se att vår katalog för ett personligt Silver namnhalsband ger ett alternativ för det att vara tillverkat i 925 Sterling Silver. Detta handlar i grund och botten om andelen grundämnen i materialets blandning och silvrets renhet. Sterling Silver är vanligtvis tillverkat av 92,5 procent silver och 7,5 procent legering. Detta fungerar som standard för vad som kan kategoriseras som Sterling Silver - om det är mindre än så, kan ett smycke inte identifieras som sådant.

Dela dina MYKA-ögonblick