Dela sidan:

Storleksguide för Smycken

Hitta din perfekta smyckes-storlek eller längd med våra storleksguideer!
kedjelangd halsband

Hur du väljer rätt kedja till ditt halsband

Lätta instruktioner för att hjälpa dig att hitta rätt kedjelängd till ditt personliga halsband.

Läs mer
storlekguide armband

Storleksguide för Armband

Armband kommer i många olika storlekar och former och är ett vackert tillägg i din smyckekollektion. När det kommer till att välja ett armband så är det viktigt att se till så att storleken har en bra passform. Det är mycket lättare om du har rätt storlek, särskilt när du beställer ett armband online. Det är enkelt att fastställa din armband storlek och det kan göras ifrån bekvämligheten av ditt hem med hushållsartiklar!

Läs mer
bangle storlek guide

Hur du mäter din armring storlek

När du shoppar online så är det viktigt att veta din bangle armband storlek innan du handlar ditt vackra armband. Teamet hos MYKA har skapat enkla instruktioner som kommer att hjälpa dig att hitta din perfekta storlek!

Läs mer
ringstorlek guide

Hur du väljer rätt ringstorlek

Fingrar kommer i alla möjliga storlekar såsom dina ringar. När du shoppar online så är det viktigt att veta vad din ringstorlek är, så att ditt köp passar dig perfekt. Är du inte säker på din ringstorlek? En kvinnas genomsnittliga ringstorlek är mellan 15.7-17.5, medan mannens genomsnittliga ringstorlek är mellan 18-20. Så istället för att gå till en juvelerare för att hitta din storlek så kan MYKAs lättförståeliga guide tillämpas hemma för att hjälpa dig att hitta din perfekta storlek!

Läs mer
smycken vard

Hur du sköter om dina personliga smycken

Ge dina smycken glitter och glans genom att följa dessa instruktioner.

Läs mer