Information angående leverans

FRAKTMETODER

Metod
Beräknat leveransdatum
Standard leverans
Få den från 14.05.24 - 15.05.24
Snabb leverans
Få den från 08.05.24 - 10.05.24
Expressleverans
Få den från 28.04.24 - 30.04.24
Inga extra avgifter vid leverans till Europa.
OBSERVERA:
Förseningar kan uppstå vid leverans till mindre orter. Alla våra leveranser är helt försäkrade. Tidsramarna som nämnts ovan omfattar produktiontid och leveranstid.
Express-leveranser kräver kundens underskrift vid leverans.

Varje kund ansvarar för eventuella tullavgifter som kan tillämpas på internationella leveranser. MYKA har ingen kontroll över dessa avgifter och är inte ansvariga för några åtgärder som vidtas av tullmyndighet eller leveranstjänster.

COVID-19 Leverans Policy

Vår sajt och smyckesfabrik arbetar som vanligt.
Vi tar alla nödvändiga åtgärder för att försäkra att våra arbetsmiljöer är säkra för alla medarbetare och vi har inga förseningar i produktionen just nu.

Trots det kan det kan komma oförutsedda förseningar på grund av COVID-19 som vi inte kan påverka.
När du väljer leveransmetod rekommenderar vi att välja Expressleverans för snabbare leverans som kommer fram till din dörr.

Adressinformation

Observera att det är kundens ansvar att förse oss med en korrekt och fullständig leveransadress.
Om leveransadressen skiljer sig från din betalningsadress så ange detta i kassan. Vid val av Klarna faktura skickas leveransen endast till betalningsadressen. Vid Paypal betalningar skickas leveransen till adressen som uppgetts av Paypal.

Leveransmeddelande

När beställningen skickas från oss, får du ett leveransmeddelande till din email adress. Informationen kommer att ge dig besked vilken dag din beställning beräknas att levereras till dig. Har du valt Express Leverans kan du också kontrollera status för din beställning online genom att logga in med ditt beställningsnummer och email adressen på Spåra min beställning.

Beräknad leverans

Den beräknade leveransdatumet är baserad på fraktsättet du valt. Leveransdatum baseras på arbetsdagar och inkluderar alltså inte helger och helgdagar.
Observera att specialbeställningar kan ha en längre bearbetning och tillverkning tid.

Även med de extra säkerhetsåtgärderna vi tagit kring COVID-19 så alvänder våra varor i tid i 95% av fallen. Vissa leveranser kan bli försenade och vi uppskattar ditt tålamod under denna tid.

OBSERVERA:
Om din beställning inte har kommit inom den beräknade leveranstiden, eller om du har ytterligare frågor om frakt, vänligen kontakta vår kundservice.