Mamma Ringar

Klassiska men moderna mamma ringar som symboliserar att familjen är gåvan som varar för evigt och att mamma är en välsignelse som ingen kan ersätta.
41 produkter
Sortera efter
antal inskriptioner
handla till
material
preisbereich
Visade 41 av 41
Från Mors Dag till julen, upptäck unika personliga ringar med månadssten som är den perfekta presenten till mamma. Ge henne en present som representerar familjen då varje smycke kan personliggöras med hennes familjs lyckligaste minnen. Utforska stapelbara ringar och månadsstensringar med 2 till upp till fem månadsstenar. Ta en titt på vår ringstorleksguide för att lära dig hur du mäter din ringstorlek: RING GUIDE.


Vad är syftet med en mödraring?


Ringar är betydelsefulla, speciellt i förhållanden, och de står framförallt för helhet, ändlöshet och evighet. För en mor är hennes barn den största källan till stolthet. Hon uppskattar alla sätt som hon kan uttrycka sin kärlek för dem eller visa upp hur stolt hon är över att vara deras mamma. En mödraring är ett stilfullt, elegant sätt att göra just det. När den personanpassas, fastän den är så liten, så ger den en värmande touch till en outfit som utmärker sig på ett sätt som inte går att säga nej till.



Vilka typer av mödraringar har MYKA?


Designen på våra ringar rör sig mellan allt från minimalistiskt och elegant till djärvt och utmanande. Materialen går i allt från silver och sterlingsilver till guld och roséguldplätering till förgyllt silver och gult guld. Vissa är utformade med tjocka band, andra är tunnare och passar att stapla. Vi har kors-och-tvärs-utformningar, sammankopplade varianter och fyrkantiga, vågiga och versala namnstilar. De kan personanpassas med namnen på en mamma och hennes barn. Vissa formgivningar har månadsstenar, andra kan anpassas med ett minnesvärt datum i romerska siffror.



Dela dina MYKA-ögonblick